Kennis & Informatie

Handige informatie en tips voor de praktijk

In de Kennisbank vind je getoetste informatie rondom het hebben van een kind met een beperking en/of chronische ziekte. Je kunt gericht zoeken naar een antwoord of nieuwe ideeën opdoen. Je kunt de informatie bijvoorbeeld gebruiken om je kind voor te bereiden op een ziekenhuisbezoek of -opname.

Binnen de artikelen houden we je op de hoogte van relevante producten en ontwikkelingen en bij de links vind je relevante partijen gericht op ouders, patienten, aandoeningen of zaken die hier aan gelieerd zijn.

Kennis & Informatie

Kennisbank

In de Kennisbank vind je getoetste informatie rondom het hebben van een kind met een beperking en/of chronische ziekte. Je kunt gericht zoeken naar een antwoord of nieuwe ideeën opdoen. Je kunt de informatie bijvoorbeeld gebruiken om je voor te bereiden op een arts-afspraak.

Kennis & Informatie

Artikelen

Hier houden we je op de hoogte van relevante producten en ontwikkelingen

Kennis & Informatie

Links

Vind hier relevante partijen gericht op ouders, patienten, aandoeningen of zaken die hier aan gelieerd zijn.

Kennis & Informatie

Informatie over ouderschap voor het zorggezin

In samenwerking met Stichting Opvoeden.nl bieden wij op deze pagina's alle informatie die zij in de loop der tijd hebben verzameld voor gezinnen met een zorgkind. Alle informatie is gemaakt en gecontroleerd door deskundigen. 

Kennis & Informatie

Wegwijzer handige locaties

Wij hebben met hulp en voorwerk van @StichtingPAL, @NIKNetwerk en @ZonMw én met inbreng van ouders een start gemaakt met de Wegwijzer handige locaties. In deze Wegwijzer vinden ouders van zorgkinderen locaties die zij binnen hun leefwereld nodig kunnen hebben. Met jullie hulp vullen we de kaart graag verder. Mocht je een organisatie missen laat het ons weten!