Webinar 1: Brussen - Wie was je ervoor?

Alles is Anders?! Over-leven met zorg Brussen aflevering 1

Wie was je ervoor?

In de eerste aflevering van dit drieluik kijken we terug naar de tijd voordat alles(!?) veranderde bij de komst van je broer/zus met zorg. Verhalen over wie je óók bent (was?) en wat je allemaal deed. Met een broer en een zus gaan we in gesprek over wat dat heeft te maken met wie je nu bent en zou willen zijn. In maart en juni volgen de volgende twee delen: Wie ben je nu? En Wie wil je nog meer zijn?

Te gast zijn brussen Daniel en Rachèl. Daniel is maatschappelijk werker en 29 jaar. Zijn 4 jaar oudere zus heeft een verstandelijke beperking met aspecten van autisme. Rachèl is student en 21 jaar. Haar 9 jaar jongere broertje werd tien weken te vroeg geboren, waardoor hij lang in het ziekenhuis lag. Hij heeft offiieel geen diagnose maar kampt met verschillende ontwikkelingsproblematieken.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze eerste aflevering? Stel ze onderaan deze pagina of via info@schouders.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

Volgende aflevering

De tweede aflevering was op zondag 28 maart. Deze aflevering is inmiddels live gestreamd. Kijk hier de aflevering van 28 maart!

De afsluiting van het drieluik: Wie wil je (nog) meer zijn? was op 13 juni. Deze laatste aflevering voor brussen vind je hier.

Wat vind je ervan? Laat hier je reactie achter.

Ondersteuning & Advies

Webinar 2: Ouders - Wie ben je nu?

Ondersteuning & Advies

Webinar 2: Brussen - Wie ben je nu?

Ondersteuning & Advies

Webinar 1: Ouders - Wie was je ervoor?

Kijk hier de aflevering voor ouders terug!