Webinar 2: Ouders - Wie ben je nu?

Alles is Anders?! Over-leven met zorg Ouders aflevering 2

Wie ben je nu?

In het tweede webinar kijken we naar het naar het leven nu. Hoe houd je de balans tussen zorg, leven en werk? Te gast is Marike van Weelden moeder van Jons (20 jaar) en Bieneke (22 jaar). Jons heeft een zeer ernstige verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Marike speelt ook de hoofdrol in de theatervoorstelling ‘Lastige Ouders’. We praten met haar over de balans tussen leven en overleven en kracht en kwetsbaarheid. Ook praten we met haar kort over het beschermen of betrekken van haar dochter Bieneke bij de zorg. Dochter Bieneke schuift aan het einde ook kort aan.

Halverwege de uitzending praten we met Clientondersteuner Judith Heukers over haar werk als Clientondersteuner.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze tweede aflevering? Stel ze onderaan deze pagina of via info@schouders.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk! Onder de foto van Judith worden de niet beantwoorde vragen uit het webinar beantwoord.

Wil je verder praten over het webinar of over andere dingen kom dan naar onze besloten Facebookpagina.

Volgende aflevering

Op 13 juni kijken we naar de toekomst en stellen we onder meer de vraag: Wie wil je (nog) meer zijn? Meer vader/moeder, meer vriend(in), meer sporter?

Wil je op zondag 13 juni meepraten in de studio of vanuit huis? Stuur ons een mail!

Schrijf je nu in voor zondag 13 juni!

Vorige aflevering

Heb je de eerste aflevering van dit drieluk gemist? Kijk hem hier terug.

In de eerste aflevering van dit drieluik keken we terug naar de tijd voordat alles(!?) veranderde bij de komst van je kind met zorg. Verhalen over wie je ook bent (was?) en wat je allemaal deed. Te gast zijn Jeannine van Echtelt en Rob van Eijbergen. Jeannine is moeder van een zoon en een dochter. Haar zoon Wessel is 14 en heeft CVID en ASS. Rob is vader van twee zoons. Zijn zoon Oscar is 13 en heeft het Smith Magenis Syndroom.

Ondersteuning & Advies

Webinar 1: Ouders - Wie was je ervoor?

Ondersteuning & Advies

Webinar 1: Brussen - Wie was je ervoor?