Webinar 3: Ouders: zondag 13 juni 2021

Wie wil je (nog) meer zijn?

Zondag 13 juni, 13.30 uur

Op 13 juni kijken we naar de toekomst en stellen we onder meer de vraag: Wie wil je (nog) meer zijn? Meer vader/moeder, meer vriend(in), meer sporter?

De invulling van het webinar volgt later maar luister nu alvast naar de podcastserie Mensenmensen.Vooral de tweede podcast sluit aan op ons thema in het laatste webinar van ons drieluik.

Mensenmensen is een podcastserie voor iedereen die zich afvraagt hoe ouders van een kind met een beperking omgaan met de vaak levenslange zorg en verantwoordelijkheid voor hun kind. Wat betekent dat voor hun leven en wat als zij het niet meer kunnen? in In deze podcastserie gaat Wil Molenaar in gesprek met ouders en familieleden over allerlei aspecten die bij het goede leven horen.

MensenMensen, Aflevering 1: Een goed leven
In deze eerste aflevering maak je kennis met een tweetal ouders en een zus. Zij vertellen over het leven van hun kind/zus, wat dit voor henzelf betekent en hoe zij aankijken tegen een goed leven voor haar.
 

In aflevring 2 praten de ouders en zus uit aflevering verder over de toekomst. Wie gaat er voor zorgen dat mijn kind, later als ik het niet meer kan, een goed leven kan (blijven) leiden. Hoe hebben zij dat aangepakt?

In aflevering 3 delen twee ouders hun ervaringen over het sociale leven van hun zorgkinderen. Bijna iedereen vindt het vanzelfsprekend om een paar goede vrienden te hebben en daarnaast veel anderen te kennen. Hoe zit dat met mensen met een beperking?

Wil je op zondag 13 juni meepraten in de studio of vanuit huis? Stuur ons een mail.

Schrijf je nu in voor zondag 13 juni!

Ondersteuning & Advies

Aanmelden 13 juni