Nieuw werk

Geplaatst op 9 jul. 2019 10:35:51 Door Naomi
Hi, Ik loop er tegen aan dat mijn werk niet meer aansluit bij mijn gezin. Er heerst onbegrip en ik krijg geen taken omdat ik er te weinig ben. Iemand ervaring met een nieuwe baan zoeken als je niet zo flexibel kan zijn? Groetjes Naomi

2 reacties

aljavanmaanen Geplaatst op 16 jul. 2019 10:36:32
Hai Naomi, wat ontzettend vervelend dat er geen begrip is voor de situatie. Het is heel fijn als het wel lukt om te blijven werken, maar in sommige periodes misschien niet altijd mogelijk. Ik heb me zelf op een gegeven moment ziek moeten melden en mijn tijdelijke contract werd niet verlengd. Heb een tijd niet gewerkt en ben nu gestart met vrijwilligerswerk en voor me zelf begonnen, zodat ik heel flexibel zelf kan bepalen of en wat ik doe, maar dat is niet meer te vergelijken met een echte part time baan helaas. Het is erg goed zoeken naar je eigen mogelijkheden en werk dat past bij wat je graag wil en wat je nog kan in jouw situatie, succes!
Naomi Geplaatst op 8 aug. 2019 07:58:09
Hi Alja, Sorry zie het berichtje nu pas. Ik wil wel graag iets blijven doen zolang het mogelijk is. Het contact met collega's, even geen zorgenmoeder. Het liefste zou ik ook wat voor mezelf beginnen maar wat.

Wat vind je ervan? Laat hier je reactie achter.