Webshop

De kleine leeuw

Samantha Kroon, moeder van een zoontje met CP, schreef het kinderboek “De avonturen van de kleine leeuw – Ik ben anders, net als jij”. Het boek gaat over een kleine leeuw die bij zijn geboorte anders blijkt dan de andere leeuwen. Hij wordt buitengesloten, voelt zich eenzaam maar besluit niet op te geven. Hij is vastberaden om ook vriendschappen te sluiten. In het verhaal neemt de leeuw jou mee op zijn avontuur op zoek naar vrienden. Dan komt hij erachter dat niemand hetzelfde is en dat het niet uitmaakt dat je anders bent, dat maakt jou juist bijzonder! Het is een verhaal over accepteren dat iedereen anders is en dat je ook anders mag zijn want ik ben anders, net als jij!

Samantha: ‘Het boek is geïnspireerd op het leven van mijn gehandicapte zoontje. Vanwege zijn hersenbeschadiging wordt hij vaak buitengesloten in de maatschappij. Bijvoorbeeld op speelplaatsen, omdat hij in een rolstoel zit, gehoorapparaten heeft en een bril draagt. Het boek is geschreven voor kinderen die zich anders voelen dan anderen en zich hierdoor buitengesloten of eenzaam voelen. Denk aan huidskleur, afkomst, autisme, beperking, hoog gevoelig.’

  • Geschreven door: Samantha Kroon
  • Prijs €12,95

 

Het boek is onder meer hier te bestellen maar is bij meerdere boekwinkels te verkrijgen onder ISBN nummer 978-94-6406-292-2.

 

Brus, (on)breekbare liefde

Brus, (on)breekbare liefde is het boek voor iedereen die geïnspireerd wil worden door de bijzondere liefdesband van iemand met een ernstig meervoudige beperking en zijn broer of zus.  Een boek over zielsverwantschap en onvoorwaardelijke liefde, zelfs in gebrokenheid. 

  • Geschreven door: Pauline Kuiper
  • Prijs: €24,95

Meer informatie

Boek bestellen

 

Bijzonder Babydagboek

Het Bijzonder Babydagboek is ontwikkeld om jonge ouders die door een moeilijke tijd gaan met hun pasgeboren kleintje een steuntje in de rug te bieden. Als alternatief voor een standaard mijlpalen-invulboek. Want het is alles behalve vanzelfsprekend dat baby’s eerste jaar volgens het (groene) boekje verloopt. Van de bevalling tot je baby’s ontwikkeling. Van de gezondheid van je kleintje tot de gevoelens van jullie als ouders. Dit bijzonder babydagboek helpt bij het vastleggen van herinneringen in een tijd die veel impact op je leven heeft. Om later terug te blikken op die soms mooie, soms verdrietige, maar bovenal bijzondere momenten.

  • Geschreven door: Margreet Schijvens & Ellen Mullenders
  • Prijs: €24,95

Meer informatie

Boek bestellen