Webinar 1: Ouders - Wie was je ervoor?

Alles is Anders?! Over-leven met zorg Ouders aflevering 1

Wie was je ervoor?

In de eerste aflevering van dit drieluik kijken we terug naar de tijd voordat alles(!?) veranderde bij de komst van je kind met zorg. Verhalen over wie je ook bent (was?) en wat je allemaal deed. Met twee ouders gaan we in gesprek over wat dat heeft te maken met wie je nu bent en zou willen zijn. In maart en juni volgen de volgende twee delen: Wie ben je nu? En Wie wil je nog meer zijn?

Te gast zijn Jeannine van Echtelt en Rob van Eijbergen. Jeannine is moeder van een zoon en een dochter. Haar zoon Wessel is 14 en heeft CVID en ASS. Rob is vader van twee zoons. Zijn zoon Oscar is 13 en heeft het Smith Magenis Syndroom.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze eerste aflevering? Stel ze onderaan deze pagina of via info@schouders.nl en we antwoorden je zo snel mogelijk!

Volgende aflevering

De volgende aflevering was op zondag 28 maart. Deze aflevering is inmiddels live gestreamd. Kijk hier de aflevering van 28 maart!

Op 13 juni kijken we naar de toekomst en stellen we onder meer de vraag: Wie wil je (nog) meer zijn? Meer vader/moeder, meer vriend(in), meer sporter?

Wil je op zondag 13 juni meepraten in de studio of vanuit huis? Stuur ons een mail!

Schrijf je nu in voor het webinar op zondag 13 juni!

Wat vind je ervan? Laat hier je reactie achter.

Ontmoeten & Delen

Webinar 2: Ouders - Wie ben je nu?

Ondersteuning & Advies

Webinar 2: Brussen - Wie ben je nu?

Ondersteuning & Advies

Webinar 1: Brussen - Wie was je ervoor?

Kijk hier de aflevering voor Brussen terug!