Schouders
Kind & Ziekenhuis
  • MENU
Anders dan 'normaal'
Passend onderwijs
Werk en dagbesteding

Steun (Sch)ouders

Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders is dé ontmoetingsplek voor ouders met zorgkind(eren). Dé plek waar ouders terecht kunnen voor wederzijdse ondersteuning en het vinden en delen van antwoorden, ervaringen, informatie en kennis. Maar ook voor het stellen van vragen en het creëren en genereren van draagvlak bij wetenschap, zorg en politiek. In tegenstelling tot de zorgprofessional leven ouders met een zorgkind. Zij ervaren en voelen de dagelijkse realiteit. Vanuit deze ervaring zijn zij, binnen deze context, elkaars ideale gesprekspartner. Dit maakt Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders uniek.


Ons voortbestaan en onze activiteiten kosten tijd en geld. Hierin zijn wij afhankelijk van subsidies, sponsoring en donaties. Alle steun is hierbij welkom. Zonder jouw steun en hulp kunnen we de schat aan ervaringskennis niet toegankelijk maken. Kennis die het verschil kan maken voor andere ouders met een zorgkind en hun familie. Maar ook voor zorgverleners, onderzoekers en politici.

Hoe kun je (Sch)ouders helpen?

Sponsoring
Afhankelijk van jullie en onze mogelijkheden zijn er verschillende manieren om (Sch)ouders te sponsoren.

Advertenties en banners op het platform

Projectsponsoring
Veel van onze project-ideeën wachten nog op financiering. Visueel aantrekkelijke activiteiten en concrete producten zijn voor bedrijven goede manieren om intern en extern publiciteit te creëren, vooral wanneer het bedrijf affiniteit heeft met het onderwerp of de doelgroep van het project.

Word donateur
Ben jij enthousiast over het werk van (Sch)ouders en wil je ons helpen? Word dan nu donateur! Je bent al donateur vanaf €10 per jaar.

Eenmalige donatie
(Sch)ouders is afhankelijk van giften en donaties. Het liefst verwelkomen we je als vaste donateur. Maar uiteraard zijn ook eenmalige donaties van harte welkom!

Voor meer informatie over sponsoring, donering en de in ontwikkeling zijnde projecten kan contact worden opgenomen met ons via info@schouders.nl